Prøve i det nordjyske og forlænget weekend.

Vi har været på forlænget weekend, med ophold på kro, dertilhørende dejlig mad, afslapning og prøve søndag inden vi vendte hjem til Billund.

Torsdage arbejder Carsten helt til kl 17, så vi skulle bare være klar med pakket bil og trille så snart han fik mulighed for at smutte fra arb, vi lettede fra Billund omkring ved 17 tiden og den 2,5 time lange tur til Dronninglund gik ganske fint.

Vi fik hurtigt vores nøgle og havde fået det sidste værelse på gangen, lige ved en dør ud til. Rigtig skønt, når vi skulle ud og ind med drengene.

Vores værelse
Ernie indtog straks sofaen, som jeg havde lagt et tæppe på.

De næste dage gik med at kører rundt og nyde området.

Vi spiste også meget god mad i løbet af dagene vi var på hotellet.

Vi var en tur inde i Aalborg hvor vi fik gået en ret regnfuld tur på gågaden, samt set lidt forskellige vægmalerier og kunst.

Søndag efter morgenmaden gik turen til Paradis Hunde Træningscenter. Hvor vi skulle gå prøver.

Vores trænings buddy Jannie havde meldt sin ankomst, da hun var kommet med på et afbud! det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning.

Hallen er super fin og ventetiden gik hurtigt i godt selskab, Quark var rykket op fra øvet til ekspert og skulle derfor starte først i ekspertklassen, det er ganske fint at starte som første hund.

Dommer Helle Juul Pedersen, havde endnu engang tegnet fantastiske flow baner, jeg elsker flow baner, men det kræver noget af både hund og fører, da der ikke lige er pauser til at samle sig.

Quarks Ekspert bane.

Quark kiggede en del lige da vi skulle igang, så de første skilte blev lidt noget rod, med feberredninger fra min side. Men han kom super godt igen og vi fandt rytmen og endte på 89 point. Samt en 5 plads. Helle kom som altid med en rigtig god tilbagemelding, der fik mig til at føle mig som verdens sejeste hundefører! Det er fedt at stå med den følelse, på trods af lidt udfordringer på banen.

Quarks bane

Jannie går også i ekspert med både Buffy og Yuki, hendes to Huskier. Buffy havde det lidt svært med omgivelserne. Men så var det Yukis tur, Jannie og Yuki, gik til dato den flotteste bane jeg har set dem gå og de endte på 95 point og fik derved det 3 certifikat i hus. Det betød at de nu er Dansk Rally Lydigheds Champions. Kæmpe stort tillykke fra os alle 4.
Vi er stolte af dig og dit kæmpe arbejde med dine tre piger.

Jannie og Yuki, desværre et dårligt mobil billede.

Så var det Erniemandens tur, en champion bane med blot 2 steder med sit og en enkelt stå, ellers smæk på resten af turen rundt. Ernie var sej, vi mistede desværre bakke på højre side. Som kostede os dyrt, men ellers mere end en godkendt tur.
Tak for alle der heppede på os, da vi kom ud, det betyder virkelig meget og den lille mand, han løber og danser sig hele vejen igennem. Vi endte med 79 point.

Ernies Champ bane.
Ernie bane.
Er vi der snart?

Tak til alle for en rigtig god rally dag. Drengene tager alt som det kommer, men de synes godt nok der er langt til nordjylland.

Vi ses derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *