Prøve Hadsten 24-04-2022

Lige i dag skulle vi ikke så tidligt hjemmefra. Da øvet og begynder først skulle gå prøver efter frokost. Så ca. 10,30 lettede vi og nåede lige et smut ind forbi Netto og købe frokost og fylde køletasken op.

Begge drenge skulle gå i øvet og det var udendørs, der var første rigtige prøve på udebane i år. Vel ankommet og med drengenes bur og stole til os placeret. Kunne jeg koncentrerer mig om tegningen af banen som var slået op. Maiken havde endnu engang tegnet en rigtig fin bane.

Banen til øvet

Banegennemgang og ny taktik, jeg ville prøve at gå med Quark først, Ernie behøver knap så lang opvarmning og lå og zzzzzzzzzzzz i buret.

Jeg havde brugt en del tid på at varme Quark op, han var faktisk en lille smule for træt da vi gik på banen. Men han var utrolig sød og jeg er stolt over vores bane. Han endte med 77 point og en flot 6 plads ud af de 11 hunde.

Der var kun to hunde mellem drengene og efter jeg kom ud med Quark, skulle Ernie lige vågne og ud og tisse en gang også er det at sige plads…… dygtiiiiiii. Så er der fuld fokus! Ernie gik bare en super bane med mig. Jeg var ved at revne af stolthed da vi gik forbi mål skiltet og jeg var faktisk også en lille smule rørt. Tænk vores lille Erniemand. Han går rally, som om han aldrig har lavet andet.

Han endte på 95 point og en pind/ cert, jeg lavede et skilt om(-3 point) og jeg havde en skæv sit og en langsom sit. det er hver -1 point.

Jeg fik rigtig flot feedback af dommeren og jeg er virkelig stolt af begge drenge.

Vi pakkede vores camp sammen, da det lignede at de regnbyger de havde snakket om i vejrudsigten ville ramme os. Drengene fik endnu en gåtur rundt på markerne. Sikken et fedt sted!

En træt Quarks og Ernie havde ikke rigtig tid, da der duftede så dejligt.

Vi valgte at lægge dem i deres bure, hvor de var i ly for den kolde vind.
Efter præmieoverrækkelsen, gik turen hjemover. Meget klogere og flere erfaringer rigere.

En glad hundemor, en super flot tredie plads, a point med 2 plads, der slog os på tiden.

Da drengene skulle ud og tisse og have deres dækner af, valgte vi at gøre holdt ved det smukke Ejer Bavnehøj.

Mine tre drenge <3

Tak til folkene bage prøve og tak til dommer Maiken for at tegne endnu en fed bane. Stor tak til sponsorerne.

Quark 77 point i øvet
Ernie 95 – 1 pind/ cert i øvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *