Winnies Hundivers 27-marts 2024

Aften prøve på hjemmebane. Vi ankom i god tid og fik stillet op. Vi fik set de dygtige senior hunde inden det blev Ernies tur til at skulle på banen.
Jeg prøvede med lidt mere opvarmning, men Ernie havde igen lidt travlt og det kostede nogle dumme ommere, han er jo fuld af glæde og det betyder derfor ikke det store for ham om han skal lave en øvelse om. Vi endte på 84 point. Det der lykkedes var til gengæld super fedt, bla vores bakke foran, lavede han super flot uden “vindmøller” fra mig. Sideskift mellem ben, dæk under gang – hver gang jeg ser video af ham lave den øvelser, bliver jeg lige en lille smule mere stolt. Han giver altid alt og gør sit bedste og synes det er så fedt, i hans verden går vi til 100 point hver gang.
Vi arbejder videre og jeg glæder mig til næste gang vi skal gå prøve.

Champion banen.

Her kan du se hvordan Ernie kom rundt på den, jeg er stolt af at jeg bevarede roen og gav de signaler vi har øvet os på.

Efter lidt mad blev det Quarks tur, han nød at sidde ved Carsten og se lidt på det hele, i mellemtiden zzzzzz Ernie i buret, det er fedt at have et par drenge der bare er i ro når de er i deres hule.

Quark og jeg varmede op af flere omgange, han virkede total klar og glad. Jeg vidste godt starten ville blive svær for ham, da feltet simpelhent trækker så meget i ham. Vi kom forbi UDEN han var ude i feltet, men det gav en del fratræk pga langsom reaktion, men shit det var fedt at kunne komme forbi med ham.

Se Quarks bane her

Quark gik til 91 point og endte på en flot 3 plads.

Tak til alle for en hyggelig aften.

Tak til Vindinggård Dyreklinik for den super fine præmie til Quark, vi glæder os til næste prøve i Hundiverset. Vi ses derude!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *