Vilhelmsborg 17-12-2023

Denne prøve blev lidt anderledes for vores vedkommen. Carsten var blevet syg, på trods af hans egen vilje og tro på han nok skulle blive frisk til søndag morgen. Så synes jeg lige vi skulle bruge en corona test på ham lørdag aften.

Feber, hoste og snot, den var god nok. Carsten havde corona. Så kom der mange overvejelser om jeg selv kunne køre afsted. Der er langt at køre, samt meget med to hunde, der skal luftes og oven i var det en dobbelt prøve.

Jeg besluttede at tage afsted om morgnen, min veninde Jannie, skulle også gå prøver med hendes tre hunde og ville gerne hjælpe mig.

Vores dyt kører fantastisk og jeg ankom med drengene i god tid. Der var ro på og jeg fik sat vogn op til drengene og stol til mig selv. Jeg kom tids nok til at se Jannie gå i begynder med Dùnè, en rigtig flot bane. Så hentede jeg drengene, som blev luftet af på vejen.

Der var tryk på da jeg skulle gå 4 prøver fordelt på to baner, jeg skulle skynde mig frem og tilbage.

Det blev ikke de store resultater for vores vedkommen og det blev heller ikke det smukkeste rally vi har vist til dato. Ernie gik til 88 point ved Brian, det rakte til en 2 plads i champion klassen. Han fik et IB ved Helle, som var dagens sidste bane, både for vores vedkommen og til prøven.

Der var vandet særdeles grundigt i hallen og bunden svuppede flere steder, derfor synes begge drengene at det med at skulle dæk, det blev ikke dem, derfor havde vi tre baner, der på forhånd var lave i point.

Quark var meget påvirket af bunden, han lavede mange fine ting, men viste også at hans bølle streger med at løbe lidt rundt og være uopmærksom ikke er pakket helt væk. Jeg er klar over at jeg skal styrke denne del af vores samarbejde igen.

Quark gik til 71 point ved Brian og 82 point ved Helle, begge rakte til en 4 plads. Som Helle sagde, det er ikke det bedste jeg har set jer gå. Nej det var vi enig om.

Begge hunde havde en fest og fik selvfølelig masser af ros, da vi var færdig med hver gennemløb. Specielt Ernie havde ekstra fut i poterne da vi skulle gå for Helle. Der var to øvelser med dæk, dem kunne vi jo ikke. Fair nok….. Det kostede os 23 point og da jeg så skulle sende ham til kegle, ja der løb han glad over til Helle……. Hej dame…… shit du er godt nok mærkelig….. jeg prøver lige igen(jeg prøvede at sende ham til kegle igen). Ernie synes godt nok at Helle var meget mærkelig. Kan du ikke se det er mig KONGEN!!!!! Så sød.

Herunder kan du se Ernies første bane, som vi gik for Brian, video er så godt, da man kan se sig selv, bla. er mit bak signal, kommet til at ligen jesus øvelsen, jeg øver mig i at få armene ind til kroppen. Jeg er stolt af Ernie, han går en super flot bane, der er lidt småting, vi skal øve os mere på, det er nye øvelser og det er helt ok.

Så var det Quarks tur, jeg løb ned og satte Ernie i vognen, tids nok til at kunne gå bane gennemgang med Quark.

Se Quarks bane som vi gik for Helle her nedenfor. Mange flotte ting, på trods af at han synes det var udfordrende at gå der.

Så skulle Quark på banen ved Brian, der var nogle øvelser der ikke lykkedes. Men synes at det var en fin bane. Se den nedenfor.

Nyd Ernie på slap line.

Det var utrolig hårdt for mig at være afsted uden Carsten, det kan jeg ikke en anden gang. Så langt væk i bil og med dobbelt prøve. Nu fik jeg prøvet det af.
Tak for hjælpen Jannie og tak for at du ville filme os Lene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *