Prøver i Ringsted 10 og 11 Juni 2023

Lørdag morgen var vi tideligt oppe og kørte hjemmefra lidt over 5, vi var i Ringsted på hundecenteret ca. 20 min inden pladsen åbnede.

Turen gik til Ringsted for at deltage i hele 8 prøver hen over weekenden med 4 fordelt til Quark og Ernie.

Vi fik sat telt op og afleverede bøger, men 1 timer er ikke meget tid at komme på plads i.

Prøverne lagde ud med Ernie der for første gang skulle dømmes af Poul, han havde tegnet en ret svær bane synes vi, men en fed bane. Sådanne en hvor vi får testet hvor langt vi er i træningen.

Det var meget varmt og jeg var spændt på hvordan drengene ville tage det.

Ernie var som altid flyvende, vi gik til 95 point med fratræk for en ommer -3, en skæv position og en langsom reaktion, der hver kostede 1 point. Ernie vandt klassen.

Se videoen her

Så blev det Quarks tur, det er et stort åbent område, med masser af spændende ting, så jeg var noget spændt. Dommeren var Johanna Allanach, Quark fik noget i halsen lige inden start og endte med at hoste en godbid op, lige ved første skilt, så det gav en IB inden vi rigtig kom igang.
Johanna sagde jeg bare kunne gå banen og han gik virkelig fint, vi kom forbi fristende 8 tal. og fik vist nogle rigtig fine ting. Her virkede bagparts kontrol!

Se hans bane her.

Da det var to dage med dobbelt prøver, var det Ernies tur igen, denne gang skulle vi går for en ny uddannet dommer, nemlig Janne Kjærgaard. Hun havde tegnet en rigtig fed bane.
Vi lavede en enkelt om og endte på 97 point, samt en 5 plads, igen var vi flere der var a point, Ernie var langsomst.

Så havde vi en bane tilbage lørdag og det var Quarks. Vi havde to gange for store buer på i vores vendinger og selv om de var pæne, blev der trukket 3 point ved hver. Vi lavede en om og endte derved på 91 point. Denne bane gik vi også ved Janne. Han blev nr. 4 i klassen a point med nr. 3.

Se hans bane her

Vi kørte op og sov ved Carstens mor, der vented med nybagte boller da vi ankom lørdag eftermiddag.
Det var super hyggeligt og drengene hygger sig ved deres elskede farmor.

Søndag morgen blev vi trakteret med boller og kaffe, samt kaffe til turen. Jeg tør godt at sige, vi har verdens skønneste Mor, svigermor, farmor.

Det var noget nemmere at ankomme til prøveområdet, med et telt der allerede var slået op, samt stole og det hele. Derfor var der mere ro på.
Jeg arbejder på at kunne være i det og vide vi er klar når det er vores tur, uden at stresse helt op inden i. Det lykkedes til dels.

Mens vi venter på det bliver vores tur.

Ernie skulle igen gå for Paul som vores første klasse. Igen havde Paul tryllet en fed bane frem, med masser af ekspert øvelser. Ernie elsker sin sport og for hans skyld måtte sådanne en rally bane gerne indeholde mindst 10 skilte mere.
Han er bare en ener. Vi dansede os igennem og jeg fik styret os i rigtig retning rundt på banen, til hele 98 point, der rakte til en 2 plads, en lidt skæv position og en langsom reaktion. Som du kan hører på videoen var Ernies indsats mere end godkendt.
Se videoen her

Der var en bedre og for min hjerene mere overskuelig tidsplan om søndagen, så Ernie skulle gå begge sine baner om formiddagen.

Næste og Ernies sidste prøve i weekenden, skulle vi gå for Maiken. Ernie gik simpelhent bare så godt, en virkelig fed bane. Han bliver bare ved at give.
Vi har i en længere periode trænet fokus, spring, felt og andre ting, derfor er begge drengenes bagparts vendinger, blevet glemt lidt i træningen. De har nemlig begge super bagparts vendinger, specielt Quarks.

Men når der er fokus på en ting der bliver løftet i træningen, så har andet en tildens til at komme lidt i baggrunden, derfor måtte vi tage to dyre med i denne klasse. Da begge 360 graders vendinger ikke blev godkendt. Der udover fik han to små fratræk. Vi endte på 88 point, der rakte til en 6 plads.

Banen er i min verden mere end godkendt og det har givet fokus til vores træning af bagpart. Gennem weekenden havde jeg godt selv bemærket at det var lidt svært at finde rytmen i netop de vendinger.

Se Ernies video her.

Efter frokost var det Quark tur, det stormede og var varmt, jeg var ved at være brugt og var spændt på hvordan Quark ville være efter ventiden.

Er du der Quarks – Jaaaaaa!!!!
Han var bare så sød, han kan stadig nemt komme til at kigge på noget, men shit det var en flot bane vi fik gået. Vi midstede 2 bagpartsøvelser (der er kampange igang på disse) samt en jeg måtte lave om. Vi endte derfor på 77 point. Jeg havde en fed følelse rundt på banen.

Se hans bane her

Sidste prøve i weekenden, de skulle jeg gå med Quark. For at spare lidt tid. Gik første halvdel af øvet deltagerne ved Paul, banegennemgang og herefter gik vi prøven. Da der stadig var øvet deltagere igang på den anden bane ved Maiken.

Paul havde igen tegnet en fed bane, med sideskridt både hen mod hunden og væk fra hunden. Quark var bare så sød, vi måtte lave en enkelt om, så han endte på 97 point, samt en 4 plads, a point med nr. 3.

Se hans bane her.

Tilbagemelding fra Paul, Quark har sit elskede kaninskind.

Da vi skulle have præmie overækkelse for de sidste klasser, startede vi med at få for Quarks øvede klasse ved Paul. Han fik en flot 4 plads a point med nr. 3, men ja langsomst. Herefter blev vi kåret som dommerens farvorit, Paul kom med en rigtig flot begrundelse for at han havde valgt netop os. Wow så bliver man stolt og glad.
Så fik vi overrakt for Maikens øvet bane, her stod vi som aller sidst med vores 77 point, der blev vist super flot rally hele weekenden og der skulle høje point til for at komme i noget der ligner nærheden af podiet.
Sørmer om Maiken ikke også havde valgt os til dommerens farvorit, ej for pokker, endnu en flot begrundelse og jeg var om muligt endnu mere stolt.
Det er en virkelig flot annerkendelse af vores samarbejde på banen.

Det har været en utrolig vild weekend på mange måder. Drengene har leveret på et højt nivau gennem alle baner. De har været en fornøjelse at have med.

Tak til alle dommere for nogle fede baner, med tilpas udfordringer, et godt flow og fede tilbagemeldinger, med gode råd, som vi har taget til os.

Tak til folkene bag prøven og stort tillykke til alle med jeres flotte baner og resultater.

En sidste tak skal lyde til vores trænings makker Jannie og tillykke med dine fede baner, med dine tre piger. Fedt at følge jeres udvikling.

Søndagen blev lidt lang og vi satte kursen hjemover, fuld af indtryk og med mod på at komme tilbage. Træningen fortsætter.

Vi ses derude!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *