DKK Prøve- Zakkai Hundecenter-6 Feb. 2022

Morgnen startedede i god ro og orden, vi kom afsted helt planmæssigt og fik morgenmaden undervejs på MC D, kaffen havde vi med hjemmefra.

Det var super koldt i hallen, så det var godt at vi havde godt med tøj med til både drengene og os. Carsten fik sat vores camp, med bur, kamera udstyr osv. Op i hallen mens Berit luftede drengene. Begge drenge var mere end klar til at de skulle gå prøve. Så er det dejligt at komme i god tid, så vi alle kan lande inden vi skal koncentrerer os.

Vi havde igen Susann Wheadon til dommer og hun havde lavet nogle rigtig fine og udfordrende baner, med et godt flow.

Banegennemgang begynder klassen, dommeren går banen igennem med deltagerne, der er mulighed for at stille spørgsmål.

Quark skulle først på og gå i begynder klassen. Vi fik gået en rigtig fin prøve, men desværre fik vi -10 for øvelse nr. 2 da Quark kom lidt foran mig og jeg kaldte ham tilbage, så ved jeg det, jeg burde have lavet den om. Så blev jeg så klog.

Vi kom ud med 89 point, samt en 5 plads i en stor flot klasse. Jeg er rigtig godt tilfreds😊

Så var det Erniemanden, han havde igen en fest og hyggede sig. På sin vanlige cool måde.

Er det NU mor? er det NU mor?

Nej! Ernie mor skal lige gå banen først, så jeg ved hvad vi skal. Banegennemgang. Det er kun 2 gang vi går i øvet, så det er et stort spring fra Begynder. Men igen en rigtig fin bane. Ernie havde en fest og jeg er igen så stolt af ham. Der var endnu en ny øvelse for vores vedkommen, nemlig stå. Bliv stående Ernie, indkald under gang. Shit han var så sej. Den øvelse vi fik -10 på i sidste weekend, den kom vi igennem uden fratræk, men lad os bare sige, der er plads til forbedringer.

Ernie endte med 92 point og en fin 3 plads i øvet klasse og derved også hans første pind/ cert i øvet.(hvor man skal have over 85 point).

Præmieoverrækkelse i øvet klasse.

Drengenes opdrætter Birgitte, kom og så os gå og det var super hyggeligt, hun havde søde, smukke Yaki med. Yaki er en 4,5 måned gammel sort spidshund. Ernie og Quark synes han var så sød, Quark overraskede positivt, ved at lade Yaki snuse til sig, mens han stod helt roligt, men så var han også klar til leg. Jeg er ret sikker på de to kan tage en ordentlig tumle tur, på et tidspunkt.

Vi har haft en dejlig dag og der er bestemt noget at arbejde videre på.

Tak til folkene bag prøven, tak til dommer Susann Wheadon, tak til Birgitte fordi du kom og støttede os og så hvor dygtige drengene er.
Ikke mindst tak til vores Carsten, der med sine mange kasketter i løbet af dagen, gør det muligt for os at komme afsted.

Quarks Begynder
Ernie øvet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *