Prøve i Holstrebro 09-09-2023

Fredag eftermiddag, var Campingvognen færdigpakket og turen gik mod Holstrebro, vi skulle overnatte på DCU Holstrebro Sø

Vi har byttet vores vogn ud med en anden brugt vogn og det var derfor jomfru turen i den “nye” vogn.

På turen til Holstrebro havde vi så smukt vejr.

Vel ankommet og vognen er sat op, med hegn til drengene. Mest for at holde andre hunde og børn ude. ps det står skævt fordi vores nabo, kom til at bakke ind i det.

Vi fik hygget os med en gang mad på grillen, sengene i vogene er mere end godkendt, vi sover så godt. Drengene sover på skift ved os hver, vi har lavet en lille trappe til Ernie så han selv kan komme op og ned. Quark, ja han hopper jo bare.

Se Ernie bruge stigen her.

Lørdag morgen efter en dejlig morgenmad, gik turen til pladsen hvor prøverne skulle foregå.

Vi fik sat vores telt op og installeret drengene. Det var allerede meget varmt.

Vi skulle gå to prøver på dagen, første prøve ved Susann. Der havde tegnet en fed bane.

Ernie var først på og han gik rigtig fint, men valgte at løbe til den forkerte side i et indkald, så vi måtte lave det om, det kostede 3 point, han gik derfor til 97 point.

Se Ernies bane her

Quark er rykket op i ekspert og det var hans 2 bane, han er jo bare så umiddelbar, så selv om vi i første omgang kom forbi det fristende 8 tals madskål. Blev det for meget da han fik øje på feltet som nogen havde lagt der, kun så han kunne spæne ud i det.

Det blev en lidt rodet omgang, hvor jeg ikke lavet ny opmarch til et skilt jeg lavede om, det kostede os 10 point, samt Quark var lidt vel glad. Jeg kan jo ikke skælde den dejlige dreng ud og han viste også mange flotte ting. Jeg har selv rykket mig, fra at blive fustreret og irreteret. Til at arbejde os igennem det.

Se hans bane, som vi gik til 78 point.

Så var der pause og præmie overrækkelse for deres første bane, Quark endte som nr. 6 og Ernie som nr. 3

I pausen flyttede vi camp, så vi kom ind i skyggen, vi nærmede os de 30 grader.

Brians bane som vi gik i stegende hede.

Ernie så ikke ud til at have så meget mere at byde på til prøve nr. 2, derfor varmede jeg ikke så meget op. Jeg blev overrasket. Han gav den fuld gas og synes bakke, betød twist og boogie på en og samme tid.

Det er sjovt moar!!!!! Nåååå hvad, vi havde en fest og kom igennem til 73 point.

Se hans bane her.

Med tre hunde imellem blev det Quarks tur, han var sød og jeg var meget opmærksom på at holde bedre kontakt med ham, så opmærksom så jeg lavede et springvand om til en tyskervending, jeg midstede en del skilte på det, da jeg jo ikke fik ham på højre side, MEN Quark var bare så dygtig! Jeg fik en IB og Quark gik til tæt på 100. Normalt farer jeg ikke vildt på banen, misionen lykkedes med at holde Quarks fokus ved mig. Det var hans 2 og 3 gang i ekspert, han giver et smil og fylder mig med lykke hver gang vi går en bane, præcis som Ernie. Jeg bliver fyldt med stolthed når jeg går der og kigger ned.

Se Qarks bane her

Hjemme på campingpladsen blev der hygget og grillet en god bøf, drengene hyggede og det var skønt at de kunne være i indhegningen.

I morges gik vi en lille tur rundt på pladsen, inden vi skulle gøre klar til at kører hjemover igen.

Er der nogen fisk?
Er der nogen fisk?
Hej moar.
Klar til turen hjemover.

En skøn weekend.

Vi kan sige at vi får gået rally prøver i lidt forskelligt vejr, sidst dobbelt skybrud, denne gang i 30 grader.

Vi tager en tur mere i næste weekend. Vi ses derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *