Birkende 27 april 2024

Vores lørdag blev brugt på at tage til prøve på fyns land, det var DKK kreds 3 der afholdt prøverne.

Det var to for os nye dommere, hvilket er både fedt og lidt nervepirrende på en og samme tid. For vi lære efterhånden de enkelte dommres stil og baner lidt at kende.

Vejret tegnede godt, det har jo været regntid i hvad der synes som de sidste 8 måneder, vi kom frem og fin sat vores camp op, vi besluttede at lade teltet ligge i bilen, det er trods alt hurtigt at hente og sætte op. Hvis det skulle være.
Vi skulle gå ude for første gang i år. Vejret var perfekt, hverken for koldt eller for varmt.

Vores lille camp, Ernie er i vognen.

Ernie var rykket til Senior og vi skulle have vores debut i klassen. Vi skulle gå for Charllotte Bøgvad først. En fed bane med masser af sidelæns, sideskift om kegle osv. Ernie er jo altid på og vil så gerne arbejde.

Charlottes Senior bane, tak for en fed debut bane til os. Vi kom igennem til 98 point, første senior cert og en førsteplads i klassen. Se hans bane nedenfor.
Neel’s ekspertbane, Quark og jeg havde en mildest talt rodet tur rundt, jeg var der slet ikke og det kunne man både se og mærke. Quark var nu ekstra i hopla. Vi endte på 76 point. Se vores bane nedenfor.
Neel’s Senior bane, vi havde en god tur, Ernie havde dog svært ved at finde feltet og endte med at lægge sig hvor han mente at det var helt rigtigt, han kom ud til keglen, men fik lavet en lille cirkel på vejen, den gælder ikke. Vi endte på 87 point og en 3 plads i klassen. Se vores bane nedenfor.
Charlottes ekspert bane, Quark skulle in action igen, jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at vi skulle finde boblen sammen inden vi skulle på banen, så meget så Buffy også ville være med i boblen(sorry). Vi fandt hinanden og kom super fint igennem banen med en enkelt ommer, hvor Quark kortvarigt tjekkede ud. Han var dog hurtigt tilbage ved mig, ud over det havde vi en enkelt skæv sit og en lidt langt fra føre i dobbelt tysker. Han gik derfor til de magiske 95 point – han fik sit sidste cert og er nu Dansk Rally Champion! Han blev også nr 2 i klassen. Se hans bane nedenfor.
Holda op hvor var jeg stolt! og glad og en masse andre følelser.
Drengene med deres gevinster, et cert til hver, sikken en dejlig dag. Vi er som altid blevet klogere og arbejder videre med det der “drillede” lidt.

Tak til alle der gjorde prøven mulig. Tak til alle for en skøn rallydag omkring banerne. Rally kan altså noget ganske særligt.

Tak til dig vores Carsten! uden dig var alt dette på ingen måde muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *