Prøve Winnies Hundivers 3&4 dec. 2022.

I weekenden var der prøver både lørdag og søndag, det foregik på hjemmebane i Winnies Hundivers.

Lørdag var det Quark der skulle på banen, det er ingen hemlighed at Quark kan være noget af en håndfuld når han har en fest på banen!

Det gode er han er glad og har en fest, nu arbejder vi så på at vi holder festen sammen på banen og ikke hver for sig.

Jeg havde en plan for hvordan jeg ville reagerer, da jeg er gået lidt i panik når han har taget en sejers dans rundt på banen, så jeg havde ro i maven, jeg vidste hvad jeg ville gøre hvis jeg fik udfordringer, eller ret og sagt, når jeg fik udfordringer.

Quark tog også en lang sejersdans og runde, med snus i fristende 8 tal, samt han tjekkede springet ud.

Vi fik dog også lavet mange fine ting på banen og han kan sine ting, når han er der.

Vi træner videre og tak til alle jer der er kommet med tilkendegivelser om at det nok skal gå over på et tidspunkt, da det er super fustrærende at jeg ikke kan komme til at vise hvor dygtig en dreng Quark er.

Maiken tjekker banen og der var nok af skilte at kigge på 🙂
Inden der blev rigtig pakket med folk, i opvarmnings området.

Der var lavet et lille felt, til den næste deltager der skulle på banen. Desværre var det ikke alle der havde helt styr på rækkefølgen, så begge gange, hvor det var min tur til at have helle i feltet, var det optaget af den deltager det skulle ind efter mig. Men det gik fint, havde plad og ro til opvarmning med begge drenge.

Super fed øvet bane.

Quark havde en fest som du kan se i videoen her.

Vi kunne stolt se til mens nogle af vores dygtigte medkursister fra WH kom på podiet. Stort tillykke til jer alle.

Søndag var vi klar igen, nu var det Ernies tur.

Endnu en fed bane i ekspert, denne gang af dommer Brian Binnerup.

Vores lille camp søndag.
Ernie bare klar!

Ernie gik en super fin bane og vi endte på 82 point.

Se hans bane her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *