Prøver Garbogaard – 9 & 10 december 2023

Vi har været til prøver i weekenden, lørdag afholdt Border Collie Klubben dobbelt prøve, med Connie Hansen og Annette B. Olesen som dommer. Vi ankom i god tid og fik sat bur, stole og resten af flyttelæsset op. Hallen så super fin ud, med god bund af kunstgræs.

Det var koldt, frisk også kan hundene godt have lidt ekstra fut i poterne.

Ernie skulle først på banen, vi havde en fin bane og gik til 94 point. Samt blev nr 4 i klassen.

Ernies første bane.

Så skulle Quark på banen første gang, det var super fint. Vi gik til 94 point og endte på en 4 plads.

Quark første bane.
Ernies 2 bane, super spændende.

Vi gik til 97 point og blev nr. 2. Ernie fik sin nr. 2 bronce pind.

Quarks 2 bane.

Quark havde lidt udfordringer, efter meget lang og kold ventetid. Jeg tog et bevidst valg og rørte kort ved ham, hvilket dommeren godt så. Derfor endet vi med IB. Men en ellers fin bane efter der.

Der var fint pyntet op.

Hjemme ved Farmor fik vi dejlig mad og varmen, samt en masse hygge. Drengene sætter pris på at der er gulvvarme i hele huset.

Søndag var det Garbogaard der afholdt dobbelt prøve, her med Ditte Marie Wolsted og Annette Klink Dalgaard som dommer.
Ernie var først på banen, jeg lavede et skilt forkert, så som dommeren sagde, jeg har trukket 4 point fra Ernie og 10 point fra dig. Øv øv vi endte på 86 point.

Spændende bane og mange nye kombinationer.

Så skulle Quark på banen igen og han var meget intresseret i omgivelserne. Så det var med at have ja hatten på, han valgte at lave et ekstra Quark hop og rive springet ned. Vi endte derfor på 85 point, hvilket var mere end godkendt. Mange super gode valg, på trods af det udfordrende miljø.

Quarks 3 bane.

Så blev det Ernies tur igen, sidste bane for denne weekend. Annette gik en virkelig god og meget beskrivende banegennemgang.

Jeg ser dig mor!!!!
Nu hører du ordentligt efter mor, så du ikke laver forkert!
Jeg gør mit bedste Erniemand, fin banegennemgang.
Phyyyyyyy……

Vi havde en rigtig god bane, vi havde en langsom reaktion, samt en lidt for langt væk og endte på 98 point og en 3 plads. Samt fik vores bronce pind nr. 3 i hus.

Ernies 4 bane

Sidst men ikke mindst skulle Quark på banen, en fed ekspert bane, med både spring og felt. Hans reaktion på omgivelserne taget i betragtning, forventet jeg en rigtig Quark reaktion. Hvor han løb afsted og kiggede på alting, koncentrationen kunne godt have været bedre. MEN når det er sagt, tog han bare super mange flotte valg, hele vejen rundt. Vi endte på 89 point.

Weekendens sidste bane.

Tak til alle der har gjort prøverne muligt.

Det har været en super fin oplevelse at gå til prøve på Garbogaard. Men må sige at det har været en hård omgang med ventetid og koldt vejr. At gå 8 forskellige prøver/ baner. Det er noget der kræver koncentration.

Tak til vores Carsten, der gør det muligt at komme afsted, tak til farmor, for at huse os igen. Det har været hyggeligt som altid. HUSK! der findes ikke mad i jylland, så det er med at få tanket op.

Drengene har været trætte i dag og hygget og hvilet sig.

Vi ses derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *