Årets sidste prøve 2023

Årets sidste prøve for vores vedkommen foregik på hjemme bane, i Winnies Hundivers. Med Winnie som dommer. Carsten var stadig ikke frisk, så jeg kørte igen afsted alene med drengene.

Det var en super hyggelig prøve. Ernie skulle først på banen og han gik super fint. Elsker den glæde han har ved at gå rally……. Vi måtte lave to øvelser om, så vi endte på 94 point. Ernie var eneste i Champion klassen, så vi vandt klassen. Jeg er simpelhent så stolt af ham.

Ernie har så meget overskud på banen og han plejer at holde øje med sin far, men han var jo der hjemme, så var det godt, hans Jannie var på pletten.

Så blev det Quarks tur, desværre havde hunden som var på banen lige inden os et uheld og det duftede ikke af popcorn. Quark blev utrolig påvirket af det og ville ikke tage godbidder eller i nærheden af banen. Set i bagklogskabens klare lys, burde jeg have trukket os. Det blev en rodet tur, hvor mit hoved slet ikke var med mig. Så jeg kunne støtte ham optimalt.
Jeg valgte at lave en øvelse om, lige på det kritiske sted, så Quark han blev forvirret og det gjorde vi midstede hele 13 point på den konto.
Han viste mange gode ting da vi fandt rytmen. Vi endte på 80 point og blev 2 vinder i klassen.

Tak for en rigtig hyggelig aften. Vi glæder os til næste gang, vi har prøve hjemme.

Vis ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *