Prøve i Hangar 17 – 17 Marts

Turen gik nordpå, bilen lettede fra Billund ved 7 tiden, den advarede om mulighed for isglatte veje, 0 grader. Men solen var fremme, hvilket lige letter humøret lidt.

Det er kun 2 gang vi var til prøve i hangaren, så jeg var lidt spændt på hvordan det ville gå, specielt med Quark.
Vel ankommet fik vi stillet flyttelæsset op og drengene blev luftet og vi fik gået lidt i den fede hal.

Vi havde Susann Wheadon som dommer, hun havde som altid tegnet nogle fede baner.

Quark skulle først på banen, jeg vidste godt jeg kunne forvente at han ville tjekke lidt ud. Så jeg havde faktisk ro i maven, da jeg gik frem til start.
Det vildeste han kunne svinge sig op til, var dog at tage den rundt om et skilt, samt at løbe ud til feltet. Han var mega glad hele turen rundt, samt han afholdt sig fra at “falde i feltet” da han skulle lave en snurre ud, lige hen mod det. Jeg synes at vi havde en rigtig god tur, vi endte med 90 point og jeg fik ros for at støtte Quark godt gennem banen. Det var jeg rigtig glad for.

Quarks bane, du kan se videoen nedenfor.

Så ventede vi og ventede lidt mere, Carsten nåede en tur i skoven. Men vi kom lidt tideligere igang med Champion end først antaget, da alle deltagere var mødt op.

Ernies bane.

Ernie var bare super god til at holde fokus til trods for lidt gø osv. udenfor vores bane. Vi gik til hele 98 point og jeg gik ud af banen med følelsen af at, det var da en kort bane. Vi gik til hele 98 point. 4 bronce pind i hus. Shit jeg er stolt af ham. Den glæde han viser ved at træne og gå til prøver, går lige i hjertet.
Se hans video herunder.

Vi havde en rigtig lang dag, både pga. der er langt derop for vores vedkommen samt drengene skulle gå både før og efter frokost, samt det var en kold omgang. Drengene tog det i stiv pote, med vanligt ro.

Tak til alle vores “rally” venner, det er i sandheden en fed sport, med et særligt sammenhold. Mange gode snakke og hygge omkring banerne.

Tak til vores Carsten for altid at bakke op og være der for os.

Vi træner videre og glæder os til vi ses derude!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *