DKK Prøve-Winnies Hundivers 29 jan. 2022

I dag har vi været til årets første rally prøve, den foregik på Winnies Hundivers ved Egtved, det er super faciliteter.

Vi kørte afsted efter planen og ankom lige et par min. I 9 hvor dørene blev åbnet, vi fik fundet en helt perfekt plads i forhold til at Carsten kunne filme og tage billeder. Det er virkelig luksus med gulvtæppe, der er støvsuget, skulle man alligevel finde noget at brokke sig over, så ville lidt varme have været luksus.

Jeg glædet mig til at gå prøve med drengene, jeg havde lagt en plan for Quark, som har utrolig glæde og energi på banen, det så ud til at min strategi virkede og han var bare med mig fra start til slut. Jeg er simpelthen så stolt af ham.
Jeg lavede en øvelsen om med ham, da han var kommet en smule foran, det kostede et fratræk på 3 point, ellers gik han bare en super bane og endte på 97 point. Han endte med at vinde en stor flot begynder klasse.

Quarks <3

Der var mange flotte sponsorgaver, hvor jeg kunne vælge en ting til Quark, jeg valgte et nylonben, det er allerede taget i brug og var det helt rigtige valg.

Tak til Vindinggård Dyreklinik for at give denne gode gave til Quarks.

Ernie har jeg rykket til øvet klasse, jeg havde en hel sværm af sommerfugle i maven, nu er det uden line, der er meget mere højrehandling (hunden går på højre side) og bla. Spring. Der er kommet yderligere 30 øvelser til de 48 der er i begynderklassen. Så det er i alt 78 forskellige skilte vi kan møde. Det kommer an på den bane dommeren designet til netop den dag, der er ca. 20 skilte på banen.

Jeg synes dagens bane så lang, svær, men til gengæld også vildt spændende ud. Både begynder banen og øvet banen havde et godt flow, dvs. der var en godt mix med stationære øvelser og fri ved fod øvelser. Samt god plads mellem skiltene, så jeg kunne nå at se det næste skilt, samt forberede hundene til at udføre det.

Ernie og mor, in action. Inden vi skulle på banen.

Ernie gik bare en super god bane, vi havde dog nogle huller i vores/ min skyld træning, så vi fik 3 øvelser vi ikke bestod. Derved fik vi IB/ ikke bestået. Men jeg er så super glad. Ja nærmest lykkelig.  Ernie var bare så sød og opmærksom. Yes! Det kan kun blive godt.

Begge drenge og jeg fik ros af dommeren, det kan jeg kun være stolt og tilfreds med.

Tak til vores farmand, der troligt slæber, filmer og fotografere, lufter hunde og meget mere, alt i mens han fryser en vis legemsdel af.

Tak til Winnies Hundivers, for at lave denne dag og tak til dommer Lone Sommer for super gode og udfordrende baner.

Skønne Quarks. Med den smukke roset.
Søde Quark – mor med is i maven.
Erniemanden – Super glad dreng og moar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *