DKK prøve Zakkai hundecenter 31-10-2021

Tidligt oppe og afsted, det skulle blive begge drenges første tur inde og på tæppe. Der var mange muligheder for hvordan det ville forløbe. Når man er inde er lyden meget anderledes end når vi er ude til prøver, Ernie har selvfølelig prøvet mange udstillinger inde, men ikke Quark

Vi ankom som sædvanligt i god tid, dejligt så der er tid til at få luftet hundene og set det hele lidt an. Carsten mener at vi er i lige god tid nok.
Men alle jer der udstiller og deltager i prøver, ved at det giver ro at være i god tid og falde ned.

Efter drengene var luftet, satte vi vores camp op, med vores lille hule til drengene og et par stole til os, det er trods alt noget nemmere end at skulle sætte telt osv. Op.

Zakkai har fine faciliteter, hal med tæppe. Fint toilet der kan skylle og dejligt teorilokale og en beliggenhed med smukt kig ud over landskabet.

Dommer Susann Katrin Wheadon, havde designet en fin bane så vi fik brugt hele hallen, Ernie skulle først på og jeg var ude og se om jeg kunne få ham til at tisse inden vi skulle ind. Det ville han ikke da han var så fokuseret på mig og at det var fedt at måtte deltage igen.

Banen.

Ganske som forventet havde han lidt travlt med at kigge på tæppet og alle de dufte der er på sådanne et, men han var bare så sød og kom godt gennem banen med 99 point i en tid der hedder 1 minut og 54 sek. Dagens hurtigste begynder hund.

Ernies tur.

Quark var meget levende da jeg tog ham ud og jeg var hurtigt ude og se om jeg kunne krudte ham lidt af. Dog uden det store held, det er ganske nyt at Quark er med og skal koncenterere sig, så vi skal lige finde rytmen, med hvor meget og lidt der skal til inden vi skal på. Konklusionen er at der skal noget mere til end han fik i går.

Han havde en fest og jeg kunne ikke lade være med at grine af ham. Dog var den noget ukontrolleret stil ikke helt efter bogen og vi mindste 8 tallet og fik -10 point. Da vi lavede en noget stor bue, om den ene kegle.
Vi havde nogle fejl gennem banen og det var mest fordi Quark havde så travlt med at kigge på det hele. Han kom dog fint tilbage til mig i de sidste øvelser og det er jeg meget glad for.
Han endte på 83 point, hans tid var 1 minut og 56 sekunder, han bestod, han er hermed Rally begynder mester, det rakte til en 5 plads.

Tak til Christina og Mette, for god træning.

Tak til Zakkai hundecenter for en god prøve og de flotte rosetter og bånd.

Tak til Odder dyrehospital som har sponsoreret foder til prøven.

En stolt hundefører. Med de to dygtige basser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *