Prøve i Sporup 29 April 2023

Vi havde valgt at lave en tur ud af det, så om fredagen kørte vi op til Holmens Camping, der ikke ligger særlig langt fra prøve pladsen i Sporup.

Vores nye bil skulle for første gang afprøves som trækker.

Da vi tjekker ind siger camping fatter, vi har fiskekonkurence her kl 18 hvis det var noget? Så gik det stærkt med at få sat vores hegn op til drengene og lavet en improviseret aftensmad.

Carsten riggede hundenes vogn til, så det blev til en fiskevogn, det var en hyggelig aften. Carsten fangede ikke noget. Men det gjorde heller ikke så meget. Drengene og jeg hyggede rundt og kom med kaffe og chokolade til Carsten.

Næste morgen gik vi en tur rundt på pladsen samt ned til “stranden”. det er virkelig et smukt sted.

Afsted til prøven, der var ca 20 min. kørsel derop, det stormede, samt banerne var meget våde ovenpå den seneste tids regnvejr.

Quark var noget udfordret af underlaget, samt at det stormede, jeg valgte at give ham snor på, for ikke at blive alt for fustreret over ham, vi fik en rigtig god tur, dog med snor. Så vi fik ikke bestået. Men vi fik stadig ros af Helle, som dømte os på dagen.

Jeg nåede lige ud med Quark og skyndte mig over til line op til Ekspert, hvor Brian Binnerup dømte, det var en fed bane, men om det var mig, eller om Ernie kunne huske at jeg jokkede på ham sidst vi var på den bane, det ved jeg ikke. Det blev lidt noget rod. Men vi bestod og Ernie havde en fest, hvilket der trods alt er det vigtigste.

Vi havde en super hyggelig dag og så meget flot fører arbejde. Det er så fedt at kunne glædes med de andre deltagere.

På vej hjem til campingvognen, bestilte vi lækre pizzaer.

Efter et hvil, havde vi igen fået energi til en lille aftens tur. Hvor vi hørte en ugle…

Flere ture og ud og lede efter uglen i løbet af de næste to dage hvor vi var på pladsen.

Fyldt af indtryk kørte vi hjem mandag formiddag.

Vi kommer helt sikkert tilbage til Holmens Camping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *