Gl. Sindal 23-10-2022 Prøve

Da der er en god kørertur til Sindal, besluttede vi at lave en tur ud af det. Vi satte derfor kursen nordover allerede fredag og havde indlogeret os på en B og B.

Klar til lang kørertur nordpå.

Det var noget af en farm, vi havnede på, der var alt fra høns, gæs, geder, får og heste, samt stedets hund, der gik rundt.

Vores værelse var micro og alt gulvplads blev hurtigt optaget af kufferter, skåle og drengenes kurve. Hurtigt læssede vi af og så ellers en tur ned på stranden og lufte drengene, woooowwww en smuk strand.

Aftensmaden blev et velvoksent stjerneskud. Tideligt i seng. Stedets hund havde besluttet sig for at det var en god ide at stå lige uden for vores vindue og gø ca. 4 gange i minuttet, frem til kl 02,30, det giver lidt uro ved de to.

Lørdag morgen havde vi bestilt morgenmad som ikke var med i prisen, det var fint nok. Så kom vi ud af døren inden middag. Vi brugte lørdagen på at lege turister i eget land, vi fandt den fantastiske butik på havnen i Hirtshals, hvor vi begge fik lidt tøj.

Bagefter kørte vi ud for at se en fisketrappe, det viste sig at danmarks ælste vandkraftværk der producerer el, var samme sted, det er stadig i drift og man kan komme ind og se det hele. Virkelig en stor oplevelse. Det ligger meget naturskønt og vi fik både luftet drengene og os selv grundigt af.

Herefter gik turen tilbage til “vores” strand, her gik vi endnu en tur og fik spist frokost, drengene fik en lille træning på stranden. Et fedt sted at øve sig.

.Det var en deler, synes Ernie også!

Søndag morgen, skulle Carsten igang med tetris for eksperter, da bilen skulle pakkes, vi kørte ud til stedet hvor prøven blev afholdt, der kunne ikke være så meget som et frimærke mere i bilen.

Det var en fin hal til prøve, der skulle skiftes sko og lad os bare sige det sådanne, det er for det første ikke nemt når man står med sin hund og for det andet er det heller ikke nemt når folk bare smider deres sko i en stor bunke, vi stillede vores til siden, så de både var til at finde igen og ikke blev våde af andres fodtøj.

Da vi som altid var ankommet i god tid, havde vi tid til at få flyttelæsset på plads, lufte drengene, samt at se den stor begynder klasse, hvor der blev vist utroligt flot rally.

Da vi indleveret bøgerne, fik vi samtidig banerne udleveret på papir, det er super rart, da det giver mulighed for at kigge ekstra på tingene inden det går løs.

Vi havde Heidi Kaarup Johansen som dommer og jeg skal love for at der var tegnet, kreative og spændende baner. Der var en del, ret nye ting for mig og Ernie.

Quark gik en fin bane, han kom dog til at tjekke fristende 8 tal ud, inden vi nåede derhen, hvilket kostede os ialt 13 point, 10 for at han løb i det, samt de 3 for at jeg måtte lave øvelsen vi var nået til om. Han havde endnu en lille smuttur, hvor jeg også måtte lave om. Det kostede igen 3 point, han endte på 82 point og en flot 3 plads.

Quarks bane.
Ernie mens vi ventede, det var koldt.

Ernies bane var både lang, med en del højere handling og øvelser der er nye for os. Så vi startede med felt, det er første gang vi har den til prøve, han kom desværre til at rejse sig(-10), da jeg læner mig frem, for at sikre mig han havde set feltet. Han løb fint ud i feltet og jeg fik ham guidet på plads i dæk, så jeg kunne gå videre i banen, indkald til højre side. Det kunne han!

Ernie gik resten af banen med glæde og energi, jeg havde nok at gøre med at guide ham og fik desværre stoppet for tidligt på et skilt(-10), så han ikke stod i øvelses området. Vi endte på 80 point. Det var en utrolig udfordrende bane for os. Som du kan hører på videoen, så var jeg mere end stolt og glad da vi gik forbi målskiltet. Yessssss!!!!

Ernies bane.

Vi så mange fine prøver i løbet af dagen.

Jeg havde denne gang ikke så mange nerver på og det hjalp mig til at være mere nærværende i forhold til at kunne både gå bane inden selve prøven, planlægge hvad jeg ville gøre og rent faktisk gøre det til selve prøven.

Turen hjem var lang og jeg blundede da også en god times tid. Drengene var ude og tisse og vi fik en lille kop kaffe.

Det var en dejlig tur. Vi tager helt sikker til prøve der igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *