Prøve i Esbjerg 14 Maj 2023

Søndag den 14 maj var vi til prøve i Esbjerg, vi kørte hjemmefra så vi ville komme lidt efter prøven var igang.
Vi fik fundet et fint sted til vores telt, hvor vi fik hele lejeren sat op.
Prøve området er utrolig hyggeligt og der var også en rigtig hyggelig og afslappet stemning på pladsen.
Drengenes prøver lå på to forskellige prøve områder, men der var taget hensyn ved at lade det enes område starte 30 min før end det andet.

Det var super fint da jeg derfor kunne nå at gå både bane og gå prøven med Quark lige tids nok, til at nå til line op ved Ernies bane. Super smart.

Der var igen igen det udfordrende, fristende 8 tal på Quarks bane. Jeg fik varmet ham godt op, Carsten gik rundt om banen med ham, så han kunne se det hele. Bagved Quarks bane var der gang i LP prøver og med hunde der susede flot forbi i indkald, lige på den anden side af læhegnet. Uhhhh så var det med at have is i maven.

Miraklet skete, han gik for første gang i historien IKKE i fristende 8 tal, jeg var på arbejde som fører. Men det lykkedes!
Du kan se Quarks bane her.

Vi måtte lave en enkelt øvelse om og endte derfor på 97 point, det rakte til en 4 plads, a point med nr. 3 der slog os på tid. Tak for en fed bane til dommer Maiken Egekvist.

Jeg skyndte mig over til Ernies bane, lige tids nok til banegennemgang. Helle havde endnu engang tegnet en af hendes signatur baner, med masser af flow, forskellig afstand mellem skiltene. Svære kombinationer osv. Tak for endnu en fed bane.
Ernie er ved at være super god til flow baner, så det handler om at jeg er god nok til at få sat ham op til at kunne vise øvelserne.
Da det blev vores tur var det blevet lummert, varmt og jeg holdt Ernie i skyggen så længe som muligt. Jeg tænkte at han måske ville være lad og skulle hjælpes igennem. Men der kunne jeg godt tro om igen. Det kostede os en skæv sit, da han var mere end klar da jeg kalde ham hen til den. Ellers havde vi en enkelt forsinket reaktion og endte dermed på 98 point. Dette rakte til en 6 plads (vi var 3 der var a point. Men Ernie langsomst).

Jeg havde bedt Carsten om at tage billeder, til et særligt formål, som vi snart kan afslører. Derfor er der ikke video af hans bane.

Vi havde en super dag, med skøn rally, tak til alle for hygge og snak.

Tak til folkene bag prøven, vi kommer helt sikkert igen til jeres super hyggelige og veltirettelagte prøve.

Tak til de to dommere for fede baner og god feedback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *