Lyngs på tur – prøve i Hangar 17.

I denne weekend har vi været på tur med drengene, vi skulle gå prøve i Hangar 17 lørdag 12 marts og som en overraskelse, havde jeg bestilt et weekend ophold på Nilles Kro. Vi har boet på kroen før, det er et hyggeligt sted og man spiser ganske godt.

Skal vi snart afsted? Ernie havde godt luret at der skulle ske noget.

Så fredag efter arbejde, drog vi afsted til Nilles kro, vi fik tjekket ind og fik værelse ovenpå, lidt træls, men det kunne åbenbart ikke være anderledes.

Skal vi bo på den kro?

Vi fik drengene installeret, herefter gik vi ned og fik kaffe og kage, så er weekenden ligesom i gang.

Det var da en god ide det her.

Vi fik hvilet med drengene på værelset og luftet dem, klar til middagen kl 18. Man er vel på kro også skal det overholdes med de spise tider.

Lørdag skulle vi til prøve i hangar 17. Det er en hangar som er opført at tyskerne under besættelsen. Trækonstruktionen blev transporteret til Danmark fra Tyskland, i nummererede stykker. Hallen er super flot og har en smuk konstruktion. Der er en god akustik i hallen, dog er der ikke varme på og det endte med at der var koldere inde i hallen end udenfor.

Begge drenge var tilmeldt i øvet klasse, det blev Quarks debut uden line. Vores dommer Maiken havde lavet en super fin bane, med meget der skulle huskes.

Line up inden bane gennemgang, her kan man se rækkefølgen på klassen, jeg skulle gå som første deltager med Ernie. Hvilket var rigtig fint. Ernie behøver ikke så meget opvarmning, han er bare klar.

Med Quark skulle jeg gå efter 10 hunde, så jeg havde lidt tid til at få ham ud.

Efter banegennemgang, som foregik i to hold, skulle Ernie ind, vi – læs Berit – fik desværre klummeret i det og vi mistede derfor hele 13 point ved et skilt! men det gode er jeg ved hvad jeg skal arbejde på at forbedre.

Ernies bane. Se lige en glad dreng og ja glad hundefører.
Super Quarks bane.

Quark fik vist hans indre væsen, han synes alt er så sjovt, han fik øje på den store bamse, som han bare måtte hen til, jeg mistede desværre lidt koncentrationen på resten af banen, da jeg troede at vi var diskvalificeret efter hans lille løbetur.

Den meget spændende bamse, som Quark ikke kunne stå for.


Det gode er at han kom tilbage til mig, han var dog stadig meget levende og vi havde en masse rigtig dumme fejl, jeg havde besluttet mig for ikke at rette en masse på ham. Det vigtige var at han fik en sjov tur. Hvilket han til fulde gjorde. Der er masser at arbejde med for mig. Så jeg glæder mig til at træne videre.

Nej jeg blev ikke sur, som du selv kan se på videoen, så er Quark jo bare jaaaaa Quark.

Tillykke til jer andre med jeres resultater og tak til folkene bag, tak til dommer Maiken Egekvist for en god bane og rigtig god feedback til begge mine drenge.

Efter vi havde fået overrakt vores bøger, uden de store resultater, men dog med en masse erfaring i rygsækken, kørte vi ind til Rønde og fandt et pizza sted, vi skulle bare have en let frokost, men typisk mig, var jeg top sulten og endte med at købe to kæmpe kebab tingester, med fritter og sodavand til.

Det er Danmark når det er smukkest.
På vejen hjem, var vi forbi kirkegården og lægge en buket roser, til min far og Helga. I går var det 7 år siden han gik i forvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *