DKK Prøve, Zakkai hundecenter, 12 December 2021

Vi har endnu engang været til prøve ved Odder, super fine forhold at gå til prøve under.

Ernie lagde ud med, at have glemt hvad “sit” betyder da jeg lige ville hygge med lidt nem træning om lørdagen, dagen inden prøve. Ernie har haft automatisk “sit”. Dvs at når jeg stoppede, satte han sig automatisk, det ville jeg gerne væk fra, da det ikke er hver gang man stopper op i rally at hunden skal sætte sig.

For en gang skyld var vi der ikke i super god tid. Men vi nåede dog det hele.

Ernie skulle på først og nu virkede “sit” pludselig igen!!!!! meget godt phyyyyyy. Han kom med vanlig sikker stil igennem banen med 2 gange fratræk for forsinket reaktion. Så han endte på 98 point, han var afsted til sin 3 dkk prøve og havde derfor mulighed for at blive rally begynder mester(der skal hunden have over 70 point 3 x, eller 100 point), han har gået til 88, 99 og 98 point. Vi er utrolig stolte af at han har kunne opnå dette.

Ernie og Quarks opdrætter Birgitte kigge forbi og så drengene in action, det benyttet Ernie sig til fulde af, et af mine yndlingsmennesker. Efter han havde gået prøve, havde han masser af tid til at hygge og blev pakket godt ind, i både trøje og mors jakke.

Quark var bare sød at gå med, men han er en meget følsom dreng og at han ikke kan se banen inden han skal gå på den, det gør at han synes det hele er max spændende. Men vi kom også fint igennem og endte på 87 point. Jeg har som fører lidt og arbejde med, så jeg kan hjælpe ham bedst muligt. Det er altså mig der skal være bedre!!!

Det endte med en førsteplads til Ernie og en tredjeplads til Quark.

1 plads og rally begynder mester til Ernie, 3 plads til Quark.
Ernie – 98 point.
Quark-87 point

Tak til Zakkai hundecenter, for endnu en god prøve, tak til dommer Helle Juul Pedersen, for en fin bane og rigtig god feedback til mine gennemløb på banen.

Tak til Odder Dyreklinik for sponsoreret foder(Ernies førsteplads) og til Agria for vandskål og net, det kan vi altid bruge, når vi er på tur.(Quarks 3 plads).

Tak til Birgitte fordi du kom og så os, Ernie ellllllllskkkerrrr dig!!!! og havde en fest, selv om han mener at en bane er alt for lidt til ham. Tak for den fine blomst.

Vi glæder og til at træne videre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *