Prøve 2 april 2023.

I anledning af Berits fødselsdag, var drengene meldt til prøve i Ølstykke.

Vi var på ude – hjemmebane, dvs. vi var jo hjemme ved Carstens mor, men på udebane med hundene. Lørdag gik vi nogle dejlige lange ture bla. i slotshaven ved fredrikborg slot. Mit ur sagde vi havde gået lidt over 9 km, da jeg gik i seng. Drengene blev passet af Farmor, da vi gik de sidste ture. Derfor var de klar søndag.

Farmor havde lavet lækker morgenbord til os. Så mætte satte vi kursen mod Ølstykke hvor prøve foregik, det var første udendørs prøve i år. Der var noget smattet pga. den meget regn vi har fået det sidste stykke tid.

Der var to baner til prøve, de skulle på næsten samtidig. Så det var lidt presset, da der var banegennemgang for Ernie lige som jeg skulle til at gå på banen med Quark.

Carsten skyndte sig at løbe over og sige jeg ville komme til 2 banegennemgang.

Quark var i Quark humør og vi gik til 93 point og en 5 plads. Jeg fik rigtig flot feedback af dommeren, tak for det Connie.

Se Quarks prøve her.

Så var det hurtigt over i Ernies ring, jeg havde med vilje ikke kigget på banen inden jeg skulle gå med Quark. Så jeg så den første gang til banegennemgang. Det fortrød jeg lidt, shit en vild bane. Men samtid tænkte jeg, det kan vi godt det her. Tag det roligt! Jer der går prøver, ved at det er nemmere sagt end gjort.
Banegennemgang, planlægning og planlægning. Men shit…… Nå vi må tage det et skilt af gangen. Ernie tager jo alt med ophøjet ro. Han var bare klar da vi stod ved startskiltet.

Vi endte med 96 point, jeg lavede en dum fejl med ham, som kostede en ommer, jeg sagde ind ved tulipanen, det gjorde Ernie, dog synes han jeg lavede noget mærkeligt, der slet ikke betyder ind. Derfor var det MIG der kostede os de tre point. Dommeren trak ydereliger 1 point pga Ernie var lidt vævende på et tidspunkt.
96 point og første cert, drømmen om at gøre Ernie til dansk rally champion, er rykkede et skridt tættere på. Vi fik ingen placering, der blev vist super flot rally.

Du kan se Ernies bane her.

Tak for en fed bane og roser til dommer Stine Smith.

Tak til alle for en super hyggelig rally dag. Vi ses snart igen!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *