Prøve Zakkai Hundecenter 10-04-2022

At gå til prøve betyder at man øver sig og forbereder sig. Hvordan er banen på dagen? er vi gode nok? Er der noget vi har overset at få trænet?

Drengene og jeg er i rivende udvikling og derfor sker der også en masse med vores træning og i den måde jeg guider dem på.

Til denne prøve var der rigtig mange sideskift og det var en ellers super god bane som dommer Helle Juul Pedersen havde tegnet til os.

Sådanne så banen ud.

Ernie gik totalt i forårs humør og fjollede allerede ved første skilt, jeg tog det med ophøjet ro og grinede med ham. Gamle fjolle rumpe, vi kom igennem banen med en del ommere, de koster 3 point stykket. Ernie var bare så glad og det var svært at blive rigtig skuffet over os. Vi endte på 78 point.

Ernie i Hopla!

Det er kun 2 gang at Quark skal gå i øvet, dvs uden line, jeg har nok været mere nervøs for om han ville løbe på væggene end jeg havde grund til. Han var rigtig god, jeg klokkede dog total i den. Så vi mistede hele 23 point på skilt nr. 2. Jeg fik en venlig men bestemt opsang af dommer Helle, aldrig lave et skilt om, som du lige har lavet og det endda helt uden fratræk! Det er nok ikke sidste gang jeg gør det. Ud over min fadæse så havde vi en rigtig god tur. Elsker og kigge ned på Quarks og se hvor meget han nyder at arbejde.

Quarks bane.

Vi træner videre og nyder hvor glade de to banditter er for at gå rally.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *