Prøve Winnies Hundivers 2 Marts 2024

I går var vi til prøve på hjemmebane, vi kunne sove “længe” da vi først skulle in action over middag. Så 11,30 kørte vi hjemmefra. Jeg glædede mig til at skulle gå prøve i vante omgivelser.

Jeg har arbejdet med at Ernie selv gætter på om han skal sit, stå eller dæk, derfor har jeg prøvet nye signaler til stå og det virkede, da han lige hørte efter. Vi arbejder videre og håber at det er det der skal til for at det sidder lige i skabet hver gang.

Vi ankom planmæssigt og fik sat vores lille camp op. Vi havde Brian Binnerup som dommer, han havde lavede de fedeste flow baner til begge drenge, med lidt fornurligheder, bla. var starten så der skulle holdes god kontakt.

Vi var 11 deltagere i ekspert klassen.

Ekspert banen.

Quark synes det var mærkeligt at de spejle på endevæggen var dækket over med lagner, og de har sikkert lignede hvide spøgelser i hans verden, derfor måtte vi tage første øvelse om. Vi gik ellers en super fed bane, hvor han var med mig. Så det var en fed følelse. Vi endte på 93 point og 2 vinder i klassen.

Se hans bane her:

Så var det Ernies tur og der var en af de øvelser vi har været udfordret på, så jeg var noget spændt på hvordan vi ville komme igennem. Ernie elsker rally så meget at han ind i mellem selv tager nogle beslutninger.

Her er champion banen, en rigtig fed bane. Vi gik til 89 point.

Se Ernies bane her:

Tak til alle for en super hyggelig dag og stort tillykke med jeres super flotte baner og resultater. Tak til sponsorene for de fede gaver til drengene.

At komme på podiet i Winnies Hundivers er ekstra fedt, da rosetterne simpelhent bare er så flotte!

Vi arbejder videre og ses derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *