Prøve i Brørup 11-03-2023

Lørdag morgen og vi var klar til prøve, bilen pakket, med flyttelæsset og turen gik til Brørup. Hvor kreds 4 havde både skue og rally prøve.
Vi fik fundet den rigtig hal, hvor der både var en ring til skue, samt bane område til prøven. Først fik vi fundet et hjørne til vores setup. Stole og bur blev det til. Samt madpakke, godbidder og lidt at drikke. Rygsæk med alt muligt ekstra.
Jeg fik afleveret bøger og hentet baner, det er utrolig fedt at få banerne på papir. Stor ros til arrangøren for at give det til os deltagere.
Så skulle vi hente drengene.


Ernie kom ind i hallen, Yesssss det her det kender jeg!!!!! Se selv, hvor pænt jeg står!!!!
KONGEN er ankommet!!!!! Ernie jeg kan godt se du er så dygtig til at stå. Men det skal vi altså ikke lige i dag. Øv…..

Quark skulle først på og det er ingen hemlighed at han har haft udfordringer med at løbe rundt og tjekke alle ting af. Opvarmning og lidt ro. Men det er aldrig til at vide hvordan det går med ham, når først det går løs. Han gik super fint, Banen var rigtig god og lå godt til os. Han gik til 96 point, vi havde et enkelt fratræk, hvor han gik ind i min bane, samt en vi lavede om.
Vi er så stolt af Quarks, der er stadig plads til forbedringer. Men når han er der, så er han virkelig stærk i sine øvelser. Det rakte til en 5 plads.

Quark i god stil, med fokus på mor(billede taget ud fra video).

Quarks bane.

Så var der frokostpause, inden Ernie skulle på banen.

Det var en fed Ekspert bane, hvor man må sige Ernie viste rigtig mange super flotte ting, bla er hans sit. super flotte på begge sider. Hvor han før buller sad på den ene balle, er han nu kommet op og sidde på bagnene.

Ernie i sit, stadig overskud til lige at holde øje med far(billede taget ud fra video).

Jeg gik rundt om ham i “sit, dæk gå rundt” og tænkte, shit jeg har bare verdens sejeste dreng. Jeg ville kunne gå hallen rundt, han lå der bare.

Det lyder måske mærkeligt, vores felt kostede virkelig dyrt, vi fik IB med hjem. men jeg kom stadig hjem med følelsen af at have verdens sejeste Ernie. Jeg er så umådelig stolt af ham.

Ernies bane.

Der er masser af plas til forbedringer med begge drenge, mine signaler skal blive mere tydelige, de er trods alt ikke tankelæsere. Jeg lagde en plan da jeg gik begge baner, den plan fik jeg ført ret godt ud i livet.

Dorthe som vi har kendt i mere end 30 år fra vores tid med western ridning, kiggede forbi, det er fedt at kunne smitte andre med det glæde vi føler for rally. Hjælpe andre igang og dele lidt ud af den viden vi har omkring sporten. Tak for nogle hyggelige timer, vi glæder os til at heppe på jer, når i går på banen.

Tak til alle for en skøn dag i Rallyens tegn, sikken en skøn sport, hvor alle hepper på alle, hjælper hinanden og bakker hinanden op. Tak for kredsen for en veltilrettelagt prøve. Tak til dommer og dommeraspirent for super gode baner.
Tak til dig Winnie for at se os og gøre os stærkere hele tiden.

Efter vi var færdige med prøver, pakkede vi flyttelæsset igen, vi kørte ned til flyvestation Skrydstrup, for at se om det var muligt at se de omtalte F35 fly gå i luften. Men skæbnen ville at vi fik snestorm lige præcis der, så vi blev enig om at vende næsen hjem over, vi kom et smut forbi Christiansfeld hvor vi måtte ind og købe en honningkage.

To kage glade mennesker med et stk honning kage.

Så dagen i dag, går med at ladde op, spise kage og glæde sig til endnu mere fed træning med de to super drenge.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *