Hadsten 30 september 2023.

Vi kom tidligt afsted, til for vores vedkommen årets sidste prøve udendørs. Jeg elsker at gå prøver ude. Men nu kan teltet pakkes sammen for i år.

Da vi ankom til pladsen besluttede vi at lade teltet ligge i bilen, der var lovet kraftig blæst. Vi fik et par byger, bla. Lige da Quark skulle i gang med hans bane. Men ellers var det dejligt hundevejr.

Men kan godt og vel sige at begge drenge tog rumpetten på mig. På hver deres måde!

Quark har været lidt udfordret af at der har været flere forskellige forstyrrelser, samt længere baner til prøverne, efter han er flyttet op i ekspertklassen.
Dagens bane var ingen undtagelse, der var både fristende 8 tal med en bold og en madskål. Samt felt, som har trukket så meget i ham at han lige skulle løbe ud i det ved de sidste prøver. Det er kun fordi han synes det er top sjovt!

Jeg trådte derfor hen til startskiltet med en vis forventning om at der sikkert ville komme en løbetur, så snart vi gik afsted. Men det synes han så ikke lige. Det regnede en del lige da vi startede, ja det blæste også.

Løbe i felt måtte vi tage om. Da man jo ikke må løbe ud i det! Han fik det i 2 forsøg, men han var lidt tid om at forstå han skulle lægge sig. Han fik sig lagt og kom fint i indkaldet.

Quark blev forstyrret af nogen der var ved at slå pløkker i ikke langt fra banen og vi måtte derfor lave stå under gang og gå rundt om, han klarede den i 2 forsøg. Hvilket var super flot.

Vi kom fint videre på banen, jeg havde min sag for, da vi gik lige op mod den meget spændende bold. Men her må man sige at Quark fuldstændig tog rumpen på mig, ja jeg måtte arbejde for sagen. Men vi kom forbi! Uden snus og uden han løb derhen!
Dem der har fulgt os, ved at vi virkelig har kæmpet med Quarks trang til at undersøge alt der er på banen, som ikke er skilte. Alt der skiller sig lidt ud, om det er kegler, der ikke ligner dem han har set før, fristelser i 8 tallet, feltet som er så sjovt, farvet nr. på skiltene eller noget helt andet.  Der var sat klemmer på alle skilte hele banen rundt, han kiggede, men gik flot forbi.

Quark bane, Jeg var fyldt med stolthed og lykke da jeg gik over banebåndet og ud af banen.

Anderledes gik det med Ernie! Han tog også rumpen på mig, men på en helt anden måde! Ernie der ellers er meget sikker i sine øvelser, synes først at jeg stak af da vi skulle lave springvand, derefter, valgte han at løbe direkte i meget flot fart over til madskålen i fristende 8 tal. Han kunne simpelhent ikke forstå konceptet med at der var lækker mad i den skål, han ikke kunne få. Efter lidt træls frem og tilbage, lagde jeg ham i feltet og vi gik en godkendt bane resten af vejen rundt. Dog med IB, da han var meget længe om at få mulen op af skålen.

Alt taget i betragtning, havde vi en super god tur. Han lavede fx kommoden super flot og ja fristende 8 tal. Der var ingen problemer da vi kom til det.

Jeg har trænet felt ved at have en lille madskål stående med noget lækkert i, jeg er ret sikker på at Ernie selv mener at han gjorde præcis som jeg bad ham om. Løb til madskål!!! Ok fair nok. Jeg må gentænke og gen træne feltet.

Jeg spurgte flere om de havde haft en god tur, hvorefter de svarede, jeg fik ib……. men det var jo ikke point jeg ville vide. Jeg sagde flere gange i løbet af dagen, det var ikke det jeg spurgte om….. når point blev nævnt.

Jeg mener at det er vigtigt at vi har fokus på det der virkelig batter noget. Hvor langt er vi i vores træning?var vores hund glad på banen? prøvede vores bedste ven helhjertet? Var vi den bedste udgave af os selv, da det måske ikke gik helt som ønsket? Så derfor er det vigtigt for mig at jeg godt kan have haft en god tur, selv om det ikke går som ønsket.

Jeg lære noget om mig selv og min træning med drengene, hver gang vi er afsted til prøve.

Tak til folkene bag prøven, for at holde denne hyggelige dag for os, tak til Winnie der dømte.

Tak til alle der var med til at gøre dagen til en fed og hyggelig dag. Stort tillykke til Trine der havde første tur.

Vi ses snart igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *