Prøve i Sporup 24-09-2022

I går den 24-9-2022 var vi til prøve i Sporup, vi kom hjemmefra i rigtig god tid (som sædvanligt).

Drengene var luftet og vi var fodret af, bilen pakket til bristepunktet. Lydbog i bilen og efter en køretur på godt en time ankom vi til Sporup, i det smukkeste vejr.

Teltet blev sat op og drengene luftet, bøgerne blev indleveret i de forskellige ringe. Begge drenge skulle gå kl 12,40 samtidig, men i hver deres ring. Dette påvirkede mig en del, da jeg ikke følte jeg kunne hvile i hver deres prøve.

Quark var først på og han gik en ellers fin bane, dog mistede vi første skilt, da han kom for langt fra mig. Ellers en super fin bane, hvor vores størst udfordring stadig er at Quark har tid til mange andre ting end rally. Men hey, har en glad dreng, med power, det må og skal jeg ikke være ked af!

Se Quarks bane her.

Efter Quark skyndte jeg mig op til banegennemgang på Ernies bane. Helle havde i vanlig stil tegnet en fed bane, en flow bane, med et enkelt sit skilt, så jeg nåede også at tænke, shit det kan vi da slet ikke alt det der.

Ernie var intet mindre end fantastisk, til der kom lidt udfordringer af meget høj hundegøen, hvilket desværre påvirkede resten af vores bane, men wooooowwwww en fed følelse at gå med ham, han endte på 85 point. Jeg bliver hver gang jeg går med ham, stolt glad og ikke mindst meget rørt.

Ernies prøve.

På trods af at jeg var meget presset over at skulle være to steder på samme tid, formåede jeg at holde hovedet koldt og være helt tilstede i begge prøver.

Vi træner videre og glæder os til næste prøve, vi har fået smittet en særlig person med vores glæde for rally og for pokker, det bliver hyggeligt at skulle til prøver sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *