Randers 18 juni 2023

Afsted med flyttelæsset endnu en søndag. Dagen er igen blevet brugt på rally.

Da vi ankom til pladsen sagde bilens ude termometer 27 grader. Der var til alt held skygge at finde, vi havde taget vores telt med, hvis der blev behov for det. Men vi fandt en skyggefuld plads, der var super fin.

Det er første gang vi er til prøve på den plads. Det er bare et hyggeligt sted. Med fine toilet forhold.

Jeg skulle først på med Quark, det var en varm omgang og gå banegennemgang, skiltene stod tæt og jeg vidste derfor at jeg ikke skulle gå i Quarks normale høje tempo.

Quark var bare super sød, vi måtte lave to øvelser om, samt havde et dyrt skilt, som var tysker vendingen, Quark tøvede, da han lige skulle kigge på den fristende turnel der lå lige foran. Derfor fik vi en modvillig reaktion, samt en førerfejl. Da jeg skulle have taget det om.

Vi endte på 88 point. Som rakte til en 2 plads i dag.

Quarks bane

Det var om muligt blevet varmere da Ernie skulle på.
En super fin bane, Ernie synes dog det var klamt, eller ubehageligt at skulle lægge sig på banen, Ernie er verdens mest renlige hund, så hvis der er en der har tisset der for 2 uger siden. Ja så bliver det et nej tak fra kongen. Det kan også være han synes det stak.
Jeg blev stædig og ville have ham i dæk. Det kostede dyrt, da vi ikke lavede den øvelse færdig. Vi havde en del andre fratræk, så vi endte på 81 point. Dog fik jeg ham med og han var super god til sidst.
Jeg huskede at få rost ham når han gjorde noget der var værd at rose.

Ernies bane

Dagens højdepunkt var da Mette gik til 97 point med hendes skønne Loui og dermed er blevet Rally Champions. Kæmpe stort tillykke.

Tak for hygge til alle jer det også havde valgt at bruge en dag på Rally.

Tak til dommer Helle Juul Pedersen, for endnu engang at tegne en fed bane, samt god feedback på begge drengenes baner. Altid positive ting, selv på en dag som i dag, hvor det ikke lige gik som planlagt.

Vi ses derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *