Nytårstalen 2023-2024

Endnu et år er gået!

Her på årets sidste dag er det tid til at kigge tilbage på 2023, sikken et år!

Vores store passion er vores hunde og det kommer vist ikke bag på nogen, drengene er i centrum og vi holder hunde efter mottoet, hvis din hun kunne vælge, ville den så vælge dig? Det håber vi at vores to drenge ville.

Vi gør vores for at fylde deres hverdag og liv med sjove oplevelser, kærlighed og glæde. Mange spændende ture ud og se og dufte nyt.

En helt almindelig aftentur endte i foto, en af Carstens hobbies.

Derudover går vi til træning, vi træner rally lydighed, en sport som det er muligt at nørde helt igennem i og det skal jeg love for vi gør. Carsten er med til næsten alle trængninger og prøver. Han har et skarpt øje for detaljen.

I år var vores 3 år som rally teams, vi havde store drømme og mange målsætninger. Det er vildt og kan kigge tilbage og se at der er sat et stort fedt kryds ved dem alle.

Vores træning foregår hjemme, om vinteren og de dage hvor vejret ikke tillader det, er det i stuen, ellers holder Carsten vores have så der kan stilles en rally bane op. Det er fedt at kunne træne hjemme.

Hver mandag aften er turen taget til Winnies Hundivers, hvor Winnie står klar med mange fede udfordringer, vi har gået mange baner og lært så meget. Tak for det.

Jannie og Huskie banden er vores faste trænings makkere om onsdagen, Jannie tak for alle dine gode råd og feedback på vores træning. Jeg elsker vores træninger, hvor vi også filmer div. Prøver. Til Sirius. Bare tak! Stort tillykke med Yuki!

Rent sportsligt, der har vi været ude og gå mange prøver i år.  Her er et udpluk af de vildeste resultater.

 • 2 april gik Ernie til 96 point, til prøve i Ølstykke. Han fik derved sit første certifikat
 • 15 april gik Ernie til 99 point og opnåede derved sit 2 cert. Quark gik til 97 point ved samme prøve og vandt sin klasse.
 • 16 april deltog Carsten og bestod HLT Bronze prøven med begge drenge.
 • 23 april gik Ernie til 95 point og blev derved DANSK RALLY CHAMPION! Magasinet Hunden har bragt en flot artikel om vores arbejde med drengene, Ernie er første franske der er blevet Champ i rally.
 • 21 Maj gik Ernie og jeg i udstillingsringen for sidste gang, til Euro dog show i Herning. En lang og flot udstillings karrierer er slut. Ernie er Dansk champion, Tysk champion og Dansk veteran champion.
 • 25 juni gik begge drenge til 100 point, det var så vildt! Det var sidste prøve inden DM, de var nu begge sikret en plads. Med 199 til Ernie i ekspert og 197 point til Quark i øvet.
 • 26 august Quark blev nr. 6 (97 og 96 point) til DM i øvet klasse, Ernie blev nr. 12 i ekspert (95 point) til DM.
 • 27 august, Quark gik sin første Ekspert bane til 96 point og dermed sit første cert.
 • 23 september Ernie er rykket i champion og går til 97 point og får første bronze pind.
 • 3 december Quark går til 98 point og får sit 2 cert, vinder ekspertklassen med 16 deltagere.
 • 9 december Ernie går til 97 point, på en særdeles svær champion bane, får sin 2 bronze pind.
 • 10 december Ernie går til 98 point og får sin 3 bronze pind.
 • Quark har deltaget i Sirius rally bane stjerne 2023 i øvet klasse, han har gået de 4 baner til 100, 98, 99 og 100 point, han ender derfor med at få en titel af GULD.
 • Ernie har også gået Sirius rally bane stjerne 2023, men i ekspert. Han har gået til 100, 99, 99 og 100 point. Dermed ender han også med en GULD titel.

Jeg kan love for at vi glæder os til 2024, vi holder fri fra prøver i hele januar måned. Så er der tid til at

 Finpudse/ nørde endnu mere og give den gas på samarbejdet. Tage det lidt med ro.

Tak til alle vores ”hunde” venner, i gør det en fornøjelse at deltage til prøver, hvor hygge er i højsæde, tak til alle jer der hepper på os, kommer med gode råd. Tror på os!

Vi har været på campingture, sommerferien blev også holdt i vognen. Vi skiftede vores campingvogn til en mere ”ældre venlig” en og glæder os til ture ud i det blå med den. Bilen er også blevet skiftet og det til en hybrid light.

Carsten skiftede job så han fra 1 april skulle køre til Grindsted hvor han arbejder på rådhuset. 2023 var år hvor jeg blev sagt op på mit job efter 12,5 år. Jeg blev fritstillet, det har været super hårdt. Men vi håber 2024 bringer ro. Jeg ved ikke hvor jeg lander endnu.

2023 har været et udfordrende år for mig og mit helbred. Det er desværre ikke blevet bedre, nemmer eller er gået i sig selv. Tvært imod. Men jeg er en ukuelig optimist. Som min veninde siger: Livet bliver ikke genudsendt. Nej! Jeg vælger fra og til. Når jeg vælger til, så ved jeg godt der er en pris der skal betales. Men den tager jeg gerne.

Vi slutter året af som så mange andre med Corona, Carsten startede og har med stor sandsynlighed smittet mig. Så planerne måtte laves om og i stedet for en uge sammen med familien på Sjælland er julen blevet tilbragt i sengen og på sofaen.
Her på årets sidste dag har vi gået med drengene, Sushien er hentet og står på køl, børne champagnen er klar til kl 12.

Tak til alle venner og familie for et fantastisk 2023 – Vi glæder os til 2024.

Nedenfor vores år i lidt af de mange billeder Carsten har taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *