Ernie 2 kvartal 2023

Ernie har også bestået 2 kvartal af Rally bane stjerne 2023.

Ernie er simpelhent bare sådanne en fornøjelse at arbejde med.

Du kan se vores video her. Tak til Jannie, der også her har filmet. Det var meget varmt, den dag vi filmede.

Ernies bane.

Dommer Winnie Bøge, kom med følgende tilbagemelding. Tusind tak for den, jeg bliver nemt rørt og at få sådanne en tilbagemelding. Det får tårerne frem.

Jeg lige har haft den udsøgte fornøjelse af at se din og Ernies 2. kvartals bane.

Er du klar over hvilket niveau I er på? Det tror jeg faktisk ikke! I er SÅ sammen at det er en FRYD at se på! Det ser legende let ud for jer begge og man kan se at I nyder det.

Kanonflotte øvelser som altid og en udholdenhed i følget som jeg først ser er kommet indenfor den sidste tid, og meget tydeligt i denne prøve. Jeg har trukket dig et enkelt point, det er i øvelse 4, synkron højre, der kommer han lidt ind i din bane, så du er nødt til at gå lidt væk fra din linje. Ellers er der vitterligt ikke noget at sætte en finger på. I burde ha’ ekstra helheds point!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Ernie endte altså med hele 99 point, det ene fratræk, var helt og holdent min skyld. Jeg blev svimmel lige da vi drejede og derfor, ville Ernie lige hjælpe mig, ved at komme over til mig. Tak Ernie.

Vi arbejder videre, det der er det største udfordring med Ernie er at han bliver for ivrig.

Ja! han elsker rally så meget at han ind i mellem, selv lægger et par mooves ind! Det kan jeg ikke blive sur over, men arbjeder med at holde fokus og ro, også til prøverne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *