Vilhelmsborg 23 September 2023

Vi har været afsted til dobbelt prøve i den store ridehal på Vilhelmsborg. Vi har før deltaget med hest og været sekratære for dommer i denne hal, mange gange.
Så det var ret så specielt at “slå lejer” nede på banen.

Der var sat to baner op til prøver, med adskillese imellem, der var fin plads til at kunne bevæge sig rundt om banerne uden at forstyrre dem der var igang på banen.

Quark skulle først in action, dommeren var Maiken, det var en super fin bane, med flere forskellige ting, der kunne give uro, når man er Quark.

Quark tog dog en masse rigtig gode valg hele banen rundt, jeg valgte dog at få os ibbet da jeg hev legetøjet op sammen med linen, inden vi var kommet ud fra banen.

Maikens ekspert bane.

I sådanne en ridehusbund er der mange dejlige dufte, samt heste gajoler(hestepære).

Der blev luftet drenge, en del gange, da vi havde meget vente tid.
At udnytte ventetiden!

Efter frokost skulle Quark in action igen, denne gang ved Heike. Her var også en del Quark udfordringer, igen tog Quark mange fornuftige valg.

Heikes Ekspert bane

Endelig endelig endelig skulle Ernie på banen. Han startede ved Heike, som havde tegnet en fed bane, med en del for os, nye udfordringer.

Heikes Champion bane.
Ernies bane.

Så skulle vi vente igen, Ernie synes godt han kunne sidde i stolen, så han kunne følge med på sidelinjen.

Maikens champion bane, en vild bane, med super mange sideskift, på alle tænkelige måder.
Ernies bane.

Ernie var mere rolig, selv om vi missede skifte bagved, fordi han havde lidt travlt. Vi måtte tage den om og endte på 97 point, samt en 3 plads.

Ernie med hans fine præmier. Første bestået i champion!

Quark ville også være med. Han mener selv han er sød, når han lukker øjenene.

Quark lavede rigtig mange gode valg, det var to baner med rig mulighed for at løbe hen til ting der fristede ham. Han blev ved mig, løb dog lige en lille runde, da han ikke måtte løbe over til springet, valgte han at løbe den anden vej. I mine øjne helt godkendt!
Quark har så mange kvaliteter og udvikler sig hele tiden. Han er så fantastisk og arbjede med, han er altid glad og villig til at yde en indsats. Han er for nyligt rykket i ekspert og vi skal lige finde rytmen igen.

Ernie og jeg gik vores 2 og 3 champion bane, det er godt nok lige et hak eller 7 svære end ekspert og jeg er så stolt af den lille sorte larkrids. HAN ELSKER RALLY!!!!! lige så meget som mig. Vi arbejder vidre og bliver mere sikker i øvelserne, ny klasse er nye øvelser, nye øvelser på svære baner. Men vi hygger os med at træne og arbejde med det.
Vi vandt ikke det hele, men vi nåede et stort skridt videre…… en prøve dag, der er mere end godkendt.

Tak til alle for en rigtig hyggelig rallydag. At heppe på hinanden og glædes når det går godt. Det er det fedeste!

Vi ses derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *